Oletko kiinnostunut jakelupalveluistamme

Soita 044 544 9041 tai jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme mielellämme lisää palveluistamme.

Jakelupalvelut

Varhaisjakelu

SLP Jakelu vastaa sanomalehtien varhaisjakelusta Kainuussa. Kainuun Sanomien lisäksi postilaatikkoihin ja –luukkuihin jaetaan Helsingin Sanomat ja Kaleva sekä Sotkamo-lehti, Kuhmolainen ja Ylä-Kainuu.

Varhaisjakelussa lehdet jaetaan arkisin viimeistään klo 7.45 mennessä eli vastaanottajat saavat uunituoreen lehtensä jo aamukahvipöytään.

Lauantaisin Kainuun alueella jaetaan myös haja-asutusalueen reitit. Kajaanin varhaisjakelualueella on sunnuntaisin erillinen Helsingin Sanomien jakelu. Palvelulupaus Helsingin Sanomien sunnuntain jakelulle on klo 9 mennessä.

Räätälöidyt jakelupalvelut

SLPn Jakelu jakaa yritysten paketit ja muut lähetykset asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Räätälöityjen jakelusopimusten avulla esimerkiksi kainuulaisten yritysten verkkokauppapaketit tai ruoka- ja kauppakassilähetykset jaetaan vastaanottajilleen nopeasti ja joustavasti.

Osoitteellinen kirjeposti

Kirjejakelua ohjaa postilaki ja se edellyttää postitoimijoilta laissa määriteltyjen velvoitteiden täyttämistä. Postitoimiluvan SLP Jakelu sai maaliskuussa 2016. SLP Jakelun osoitteellisen kirjeen palvelut kattavat sekä säännöllisesti lähetettävät laskut, asiakaskirjeet että osoitteellisen mainonnan. Toistaiseksi yksittäiset henkilöt eivät voi lähettää kirjeitä SLP Jakelun jakamana.

Osoitteelliset kirjeet ja aikakauslehdet jaetaan yleensä lehtien varhaisjakelun yhteydessä aamuyöstä. Jakelussa olevat kirjeet ja aikakauslehdet tavoittavat vastaanottajat viimeistään jo ennen klo 7.45 arkipäivisin. Aikakauslehdet jaetaan niiden ilmestymispäivinä.

SLP Jakelun jakamat osoitteelliset tuotteet tunnistaa osoitteen yhteydessä olevasta SLP-merkinnästä.

Suorajakelu

SLP Jakelun mukana kulkee myös mainoksia, esitteitä ja tiedotteita. Suorajakelun voi ostaa koko SLP Jakelun varhaisjakelualueelle, tiettyyn kuntaan, kaupunginosaan tai johonkin jakelupiiriin. Jakelu voidaan kohdentaa tarpeen mukaan maantieteellisen sijainnin lisäksi asiakkaan omalle asiakasrekisterille tai vain yrityksille.

Oletko kiinnostunut jakelupalveluistamme

Soita 044 544 9041 tai jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme mielellämme lisää palveluistamme.

Etsi sivustolta